Οι ROLLING STONES στο Μέγαρο!

 
 
 Κείμενο: Χριστίνα Βασιλαντωνάκη
Επιμέλεια ανάρτησης: Κλαίρη Μπαράκου
 
 
   Ποιος να μου το έλεγε ότι θα είχα τόση αγωνία να βρω εισιτήριο! Ούτε οι Rolling Stones να έρχονταν για μία και μοναδική συναυλία δε θα έκανα τόσες προσπάθειες! Κι επειδή δεν παίζουν μ αυτά έμεινα προληπτικά καραντίνα τις προηγούμενες μέρες, μην κολλήσω τίποτα και μείνω με τη χαρά.
 
Με χαλάει να πω την αλήθεια η μικρή αίθουσα, τη βρίσκω λίγη για ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη και αξιόλογη πορεία, αλλά δεν προκαλώ την τύχη μου άλλο, οπότε το βουλώνω και απολαμβάνω το προνόμιο να έχω το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου.
 
 
Και φτάνοντας στο Μέγαρο αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας και μέσα στη φαντασία μου που οργιάζει -κλασικά- είμαστε .celebrities που έχουν πρόσκληση VIP για μια μοναδική πρεμιέρα μόνο για εκείνους! Και οι πρωταγωνιστές είναι πασίγνωστοι καλλιτέχνες μεγάλης φήμης παγκοσμίως οι οποίοι δικαιωματικά θα αποθεωθούν το δίχως άλλο. 
Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο φαντασία;
 Ακόμα απορώ πώς γίνεται μια παράσταση να πει τόσα πολλά χωρίς να αρθρωθεί πάνω στη σκηνή ούτε μία λέξη! Μόνο μουσική, τραγούδι, χορός, νιάτα, ελπίδα! Και να περάσουν τόσα πολλά μηνύματα στο κοινό στα οποία περιλαμβάνονται μέχρι και ευφάνταστες στυλιστικές επιλογές – προτάσεις! Λιανοστάθη είσαι πολύ μπροστά! (εντάξει αυτό είναι γνωστόν τοις πάσι).
 Κι έχω επηρεαστεί τόσο που είμαι έτοιμη την άλλη μέρα να πάω στη δουλειά φορώντας το μαντήλι της Θράκης (μαύρο.με κάτι.φανταχτερά κόκκινα λουλούδια, όνειρο λέμε!). Ο μόνος λόγος που κρατήθηκα είναι επειδή οι συνάδελφοι ήδη νομίζουν ότι παίρνω ληγμένα. Αρκέστηκα λοιπόν σε ένα πανέμορφο γιορντάνι δύο σειρών που το έβαλα πάνω από μαύρο ζιβάγκο. Όχι παίζουμε!
 Κι ενώ ζούμε στην εποχή των greeklish και της νέας γενιάς που φλεξάρει διαρκώς στα σοσιαλ, κάποιοι επιλέγουν να τα συνδυάζουν όλα. Να ακολουθούν τις εξελίξεις της εποχής όπως είναι και το φυσιολογικό άλλωστε, όμως παράλληλα να μαθαίνουν τα ήθη, τα έθιμα, την παράδοση. Να τα κάνουν “κτήμα” τους για να τα μεταδώσουν με τη σειρά τους.στην επόμενη γενιά. Κι έτσι η πέτρα να συνεχίσει να κυλά….
 
Και ναι! Στη σκηνή απολαύσαμε τους
Σημ. Οι φωτογραφίες δεν έχουν επιλεγεί τυχαία. Είναι εκείνες που ανέβασαν τα ίδια τα παιδιά στα σόσιαλ περνώντας υπέροχα μηνύματα και συναισθήματα! Τις δανειζόμαστε και τα ευχαριστούμε που μας κάνουν τόσο υπερήφανους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *