ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Βιβλιοπαρουσίαση: “Στις 7 κορυφές”, Χριστίνα Φλαμπούρη, Μαρία Ρουσάκη

 
 Κείμενο: Χριστίνα Βασιλαντωνάκη

Επιμέλεια ανάρτησης: Κλαίρη Μπαράκου

 Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε ένα αλληγορικό παραμύθι, μια αληθινή ιστορία δύναμης!

Η ηρωίδα μας, η μικρή Χριστίνα, θα παλέψει και όχι μόνο θα νικήσει τους φόβους της, αλλά θα κατακτήσει και τις 7 κορυφές.

Ποιες είναι αυτές; 

Πόσο δυσκολεύτηκε;

Πώς βρήκε τον τρόπο;

 Ελάτε να γίνουμε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της! Να εμπνεύσουμε τα μικρά παιδιά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων βάζοντας τη δική τους σημαία στο βουνό των στόχων! που θα τους περιμένει στην αίθουσα του Συλλόγου.

 Ένα διαδραστικό απόγευμα με κεράσματα και μουσική σε μια ξεχωριστή παρουσίαση ενός παραμυθιού που το μήνυμά του μας αφορά όλους!

 Παιδιά και γονείς, σας περιμένουμε να κατακτήσουμε μαζί , ο καθένας τη δική του κορυφή.

Συγγραφείς: Ρουσάκη Μαρία/ Φλαμπούρη Χριστίνα

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗΣ:

https://docs.google.com/forms/d/1dyP471a4dyboED9bHGybt45Ryhsscavx6hiDL2WwD28/edit

Η συγγραφέας Ρουσάκη Μαρία

Πηγή:https://www.patakis.gr/persons/40187/%CE%A1%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1/

Η Μαρία Ρουσάκη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1974 όμως κατάγεται από την Αλαγονία Καλαμάτας. Το πρώτο της βιβλίο, “Η Μέλπω η μοναδική” βραβεύτηκε το 2002 από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. “Η Μέλπω η μοναδική” έχει μεταφραστεί στις Η.Π.Α., στην Κορέα και στην Ταϊβάν.
 Στην Αμερική έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο, “Unique Monique” και τιμήθηκε το 2003 με το βραβείο “Oppenheim Toy Portfolio Gold Book Award”. Επίσης, παρουσιάστηκε το βιβλίο στην φημισμένη σειρά της αμερικάνικης καλωδιακής τηλεόρασης, “The Reading Rainbow”. Τα βιβλία της “Οι λεμονιές” και το “Κολυμπώντας στα βαθιά” ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας (το 2004 και το 2006).
 Τα παιδικά της μυθιστορήματα “Μια φλόγα στο σκοτάδι – η συγκλονιστική ιστορία της “Έλεν Κέλερ”, “Ο θησαυρός του Ταϋγέτου”, το “Άκου το ρυθμό” και το “Αίνιγμα στο Αιγαίο” ήταν στις βραχείες λίστες των λογοτεχνικών βραβείων “Ο Αναγνώστης” το 2013, 2014, 2015 και το 2016.
 Η Μαρία Ρουσάκη ήταν περιφερειακή σύμβουλος (Regional Advisor) της SCBWI Greece, του ελληνικού τμήματος της Society of Childrens Book Writers and Illustrators, από το 2010-2014, όπου συμμετείχε σε διεθνής συνέδρια εκπροσωπεύοντας την Ελλάδα. Το 2017 ήταν υποψήφια για το βραβείο “Συγγραφέας της Χρονιάς” από το περιοδικό Votre Beaute.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *